Appartement B2.04

 • Verdieping
  Gebouw B Tweede verdieping
 • Type
  A
 • Oppervlakte
  Circa 55,5 m2
 • Prijs
  n.b.t.
 • Status
  Beschikbaar

Het tweekamerappartement is ruim opgezet. De ruime entree geeft toegang tot verschillende vertrekken. De woning is voorzien van een inpandige berging. Tegenover de bering is de techniekruimte gesitueerd. Hierin zijn de installaties voor de verwarming en ventilatie van het appartement opgenomen. Ook is er een aansluiting voor een wasmachine en een droger. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een aangename lichtinval. De woonkamer is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot het balkon. De slaapkamer is vanuit de woonkamer via een schuifdeur toegankelijk. De badkamer is vanuit de entree toegankelijk. Ook vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet, douche, wastafel en spiegel.

Begane grond

Op de begane grond van het complex Bloesemhove is er de gezamenlijke, afgesloten entree. Er is een videofooninstallatie en brievenbussen. Voor de bewoners van het complex is er een gezamenlijke fietsenberging. Na de toegangsdeur betreedt u het trappenhuis en lifthal.

Verdiepingen

Op elke verdieping zijn zeven woningen gesitueerd. Vanuit de lift betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting.

 

Inschrijven voor dit appartement
Downloads
Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over wonen in of zorg vanuit de Amandelhof kunt u contact opnemen met de klantadviseur,  Jozien Baars-van Hees

Cedrah 088 – 587 00 10 Contact opnemen
Cedrah 

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de klant om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer