Appartement C8.02

 • Verdieping
  Gebouw C Achtste verdieping
 • Type
  SELECTEER
 • Huur/koop:
  Koop
 • Oppervlakte
  125
 • Prijs
  550.000 v.o.n.
 • Status
  Onder optie

Dit zelfstandige appartement in Zonnehove is bedoeld voor senioren met een reformatorisch identiteitsprofiel. De woningen zijn zeer geschikt als u ouder wordt en geen of juist wel een zorgvraag heeft. U beschikt over uw eigen appartement en kunt gebruikmaken van de faciliteiten die Amandelhof biedt.

Comfortabel wonen

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur. Verder heeft de woning twee slaapkamers, een badkamer en een berging. In de berging zijn o.a. de technische installaties aanwezig. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De badkamer heeft twee toegangsdeuren waarvan één deur toegang geeft tot de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon.

Het hart van Amandelhof

De begane grond van gebouw Bloesemhove vormt het hart van Amandelhof. Hier bevinden zich het servicepunt, de brasserie en verschillende ontmoetingsruimtes. Het is een fijne plaats om de andere bewoners te ontmoeten en even bij te praten. Dat kan in de brasserie of in het zonnetje op het terras.

Verdiepingen

De appartementen bevinden zich op de verdiepingen. Verdieping 1 t/m 7 betreffen huurwoningen. Op verdieping 8 en 9 zijn 9 koopwoningen gesitueerd. Vanuit de lift of via het trappenhuis betreedt u de hal welke toegang geeft tot de woningen op de betreffende verdieping. Bij de entree op de begane grond heeft u een postvak en is er een bellentableau. Na de toegangsdeur heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift. 

Berging en parkeren

Onder het gebouw bevindt zich een halfverdiepte stallingsgarage. Bij elke koopwoning hoort een parkeerplek in de stallingsgarage. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen berging. Deze bevinden zich op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden

Alle woningen zijn uiteraard hoogwaardig geïsoleerd en voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van energiezuinigheid. De woningen hebben geen gasaansluiting. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd, waardoor u ook met een zorgvraag in de woning kunt blijven wonen.

De impressie is een benadering, het uitzicht kan afwijken van de werkelijkheid.

Inschrijven voor dit appartement
Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over wonen in Amandelhof kunt u contact opnemen met de afdeling wonen van Cedrah:

Cedrah 088 - 587 00 55 wonen@cedrah.nl Contact opnemen
Cedrah 

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de klant om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer