21 november 2018

Informatiebijeenkomst omwonenden

In samenspraak met de gemeente Capelle aan den IJssel zijn alle omwonenden uit de nabije omgeving van de Amandelhof uitgenodigd een informatiebijeenkomst bij te wonen.

In samenspraak met de gemeente Capelle aan den IJssel zijn alle omwonenden uit de nabije omgeving van de Amandelhof uitgenodigd een informatiebijeenkomst bij te wonen. 
Veel omwonenden gaven gehoor aan deze uitnodiging en op donderdagavond 11 oktober jl. verwelkomden wij hen met koffie of thee en cake.De avond werd ingeleid door projectleider de heer Kandel van de gemeente Capelle aan den IJssel. Hij gaf een korte terugblik op het bouwproces tot nu toe. Daarna vervolgde Christiaan van de Wege, manager Wonen en Vastgoed binnen zorgorganisatie Cedrah, de presentatie. Hij gaf een toelichting op de totstandkoming van het nieuwbouwproject en hoe het project wordt gefinancierd.

Ook presenteerde hij hoe het nieuwe Amandelhof er uit komt te zien en ging hij in op de impact van het nieuwe woonzorgcentrum op de omgeving. Met behulp van onder andere een bezonningsstudie werd dit voor de aanwezigen inzichtelijk gemaakt. Een bezonningsstudie laat zien op welke plaatsen het nieuwe complex schaduw geeft in de nabije omgeving, op basis van verschillende momenten in het jaar. Na de presentatie volgde een pauze waar de omwonenden verschillende impressies van de nieuwbouw konden bekijken en vragen konden opschrijven voor het panelgesprek. Deze vragen werden na de pauze door verschillende panelleden beantwoord. Ook was er alle ruimte om vervolgvragen te stellen, wat de avond een interactief karakter gaf.

Met elkaar ingesprek als goede buur
Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over wonen in of zorg vanuit de Amandelhof kunt u contact opnemen met de klantadviseur,  Jozien Baars-van Hees

Cedrah 088 – 587 00 10 Contact opnemen
Cedrah 

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de klant om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer