Wonen in de Amandelhof

Woonzorgcentrum de Amandelhof is schitterend gelegen in een groene omgeving in de wijk Middelwatering te Capelle aan de IJssel, een levendige plaats ten oosten van Rotterdam. Rondom het gebouw is een prachtige tuin aangelegd, met slingerpaadjes en een vijver, waar u kunt wandelen. Vanuit de tuin komt u in de aangrenzende heemtuin, die eigendom is van de gemeente Capelle aan de IJssel. Op loopafstand vindt u het overdekte winkelcentrum 'De Koperwiek' en de 'Elimkerk' van de Gereformeerde Gemeente.

Aan de rand van het park en midden in het groen, komt het nieuwe woonzorgcentrum Amandelhof te staan. Grenzend aan het openbare parklandschap is het zorggebouw gelegen. Het middelste gebouw kent verschillende bewoners en voorzieningen. Van mensen met een zorgvraag tot bezoekers van de brasserie. Het woongebouw met ruime huur- en koopappartementen fungeert als een statige uitkijkpost op de rand van de groene zoom.

Het trio is niet alleen zichtbaar familie van elkaar, maar is ook fysiek met elkaar verbonden door middel van een verbindingsgang op de eerste verdieping. Het park loopt onder de opgetilde verbinding door en maakt een directe verbinding met de naastgelegen woonbuurt.

Onmoeten, verbinden en welzijn in het groen! 

Op de website kunt u meer informatie vinden over de drie afzonderlijke gebouwen: Bloesemhove, Waterhove en Zonnehove.