12 juni 2019

Sloop voortvarend van start

Bij de sloopwerkzaamheden staat veiligheid voorop!

Het is duidelijk zichtbaar dat de eerste sloopwerkzaamheden zijn begonnen. De eerste werkzaamheden zijn met name gericht op het veilig verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen. Het verwijderen van de asbesthoudende materialen en de overigen sloopwerkzaamheden worden door RGS sloopwerken (in opdracht van De Vries en Verburg) uitgevoerd. 

De werkzaamheden vinden overdag van maandag tot vrijdag plaats van 07u. - 19u. en zijn naar verwachting voor de bouwvakantie, rond week 29 afgerond.

Alle omwonenden zijn tijdens een informatiebijeenkomst en door middel van een brief geinformeerd. Mocht u onnodig overlast ervaren, schroom niet om contact op te nemen.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over wonen in of zorg vanuit de Amandelhof kunt u contact opnemen met de klantadviseur,  Jozien Baars-van Hees

Cedrah 088 – 587 00 10 Contact opnemen
Cedrah 

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de klant om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

Lees meer